CONTACT

Bucuresti, 014341, Sector 1
tel: 0728 642 382
Mail: office@fetedemasabumbac.ro
www.facebook.com/fetedemasabumbac/

Termeni şi condiţii
Termeni si conditii

Condiţii comerciale

Folosirea acestui site implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la termenii, condiţiile de utilizare, garanţii sau politică de confidentialitate. fetedemasabumbac.ro işi rezervă dreptul de a actualiza, schimba, modifica fară o notificare prealabilă aceste condiţii generale si conţinutul site-ului.

fetedemasabumbac.ro asigura utilizatorului site-ului acces limitat pe acest site în scopul cumpărării produselor şi informării de specialitate dar nu îi conferă dreptul de a reproduce parţial sau integral site-ul, de a copia, de a folosi în scopuri comerciale acest site fară acordul expres în scris al proprietarului site-ului.

Prin folosirea site-ului fetedemasabumbac.ro pentru cumpărarea de produse utilizatorul îşi dă acceptul pentru primirea notificărilor în format electronic, e-mail, SMS, etc.

Informatiile si pozele prezentate pe site au caracter informativ iar descrierile şi pozele produselor pot fi incomplete, însă facem eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul să fie utilizat în parametrii pentru care a fost achizitionat;

Informatiile furnizate de cumparator vor ramane in proprietatea vanzatorului, putand fi utilizate numai pentru executarea comenzilor.

Specificaţiile tehnice de pe pagina magazinului online sunt cu caracter informativ, în conformitate cu datele transmise de către furnizori sau producători. Acestea pot fi modificate fără înştiinţare prealabila şi nu constituie obligativitate contractuală. Fotografiile afişate au caracter orientativ şi pot conţine accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului.

 

Termeni si conditii de returnare a produselor

In cazul in care un client doreste sa returneze un produs care se incadreaza intr-una dintre situatiile prezentate mai jos, clientul are obligatia de a instiinta in prealabil magazinul online Fete de masa bumbac, in scris prin e-mail la adresa: office@fetedemasabumbac.ro

Un client al magazinului poate solicita returnarea produselor in urmatoarele situatii:

  • in cazul in care produsul nu este conform cu specificatiile prezentate pe site. Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile prezentate pe site, clientul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, clientul va plati diferenta. Daca valoarea produsului inlocuitor este mai mica, clientul va primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor.
  • in cazul in care clientul doreste sa renunte la cumparare, o poate face in termen de 15 zile calendaristice de la primirea produsului comandat la distanta..

In cazul in care produsele returnate se regasesc intr-una din situatiile de mai jos:

  • Produse care nu se afla in ambalajul original intact sau fara accesoriile originale care au insotit produsul;
  • Produse care nu se afla in aceeasi stare in care au fost livrate (in ambalaj original cu toate etichetele intacte si documentele care l-au insotit)
  • Produse care nu sunt returnate in maxim 30 zile calendaristice de la primire;

Prime Tex Industries SRL, in calitate de administrator al magazinului online Fete de masa bumbac, considera returul nevalid si va fi indreptatit sa refuze restituirea contravalorii.

 

REGLEMENTARI LEGALE privind  returnarea produselor

1. Definitia consumatorului

In conformitate cu OG 34/2014, un consumator este orice persoană fizică sau grup de persoane fizice constituite în asociaţii, aşa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 din Ordonanţa Guvernului nr. 21/1992 privind protecţia consumatorilor, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

Prin urmare, clientii persoane juridice nu beneficiaza de dreptul de returnare a produselor achizitionate.

2. Suportarea cheltuielilor de transport

Returul produselor se poate efectua gratuit, in cazul in care acestea nu corespund comenzii lansate de client sau prezinta defecte de fabricatie. Costul transportului pentru retururile produselor ce sunt refuzate din motive independente de vanzator, va fi suportat de care client.

3. Termenul de plata a contravalorii comenzii returnate

Prime Tex Industries SRL va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 10 de zile de la data primirii produsului/lor returnat/e. Rambursarea sumelor se va face prin transfer in cont bancar comunicat de catre consumator.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit)

Renuntarea la cumparare in mod repetat va putea fi considerata un abuz si ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului

 

 

Echipa fetedemasabumbac.ro

NzA3YWJm